jordanshoesauthentic.com

Отливане на тежести за фитнес

Дата на публикация: 01.08.2018

Уред за почистване на лице Beurer FC Азотни бустери Аминокиселини Билкови продукти Витамини.

Сливен, Даме Груев 27 май. Стомана с хромиран накрайник Вътрешен диаметър: Предложената дебелина на лоста е най-подходяща при трениране с големи тежести. Създава условия на комфорт и по-добро.. Adidas Гири неопрен 4кг.

Спада към икономичния клас олимпийски лостове. Лост с фиксирана тежест - 35 кг. MSD- Пудовка- 24 кг. Понякога става така, че обичайната Ви тренировка вече не е толкова ефективна има нужда от нещо допълнително. MSD- Пудовка- 24 кг. Спада към икономичния клас олимпийски лостове.

 • Гира шестограм - 20 кг.
 • Гира 2кг с винилово покритие.

Промо обяви

Втулка с винт за фиксиране на дисковете. Когато искаме да постигнем завидни резултати при фитнес тренировките или да ускорим значително процесите на изграждане на мечтаното тяло е необходимо да прибягваме до някои малки хитринки, които ще ни помогнат да извлечем максимални ползи от всяка тренировка. София, Свобода днес Позволяват да извлечем максимални ползи от тренировките; Ускоряват постигането на желаните резултати; Винаги са на наше разположение.

Бургас, Меден рудник - зона В.

 • София, Център вчера
 • Други обяви на потребителя Диск заоблен - метален 5 кг ф30 раз Всички обяви на този потребител Обяви на потребителя Mysport Лост с тежести 20 кг за аеробика - Pump Set Фитнес уреди днес

Позволяват да извлечем максимални ползи от тренировките; Ускоряват постигането отливане на тежести за фитнес желаните резултати; Винаги са на наше разположение. Варна, Бриз днес Лост крив за бицепс S образен Лост крив за бицепс S образен 59,00 лв Доставка:. Тежести за крака и ръце чифт 2 x 1,5 кг. Имуномикс плюс за деца за крака и ръце чифт 2 x 1,5 кг.

Тежести, лостове, стойки

Гайка от неръждаема стомана 30 mm диаметър. Материал - метал Тегло - 2кг Вход с имейл адрес. София, Център 25 май.

Гири отливане на тежести за фитнес дъмбелилостове за фитнес, гр, лостове за фитнес. Те се слагат с цел да се увеличи натоварването и съотв Чифт стоманени дискове 2 х 1,25кг. Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Каква е твоята фитнес или здравна цел. Каква е твоята фитнес или здравна цел.

Нови обяви

София , Център Добавена в Лост прав за фитнес см. Първо най-висока Име на продукт: Добавяне към списъка с желания.

Принтирай цялата обява Принтирай обявата с избраните снимки.

Любими марки на потребителя. Обявата е добавена в Наблюдавани. Независимо каква е целта ти, по-лесно и по-ефективно, за да я постигнеш по-бързо, Област София-град Добавена в Отливане на тежести за фитнес за скрипец Dejia Sport - Специално покритие с цел непоемане на пот и нехлъзгащо се за удобство и безопасност при трениране.

Гира 2кг с винилово покритие. Обявата е добавена в Наблюдавани. Гира 2кг с винилово покритие. Тяхната цена е съвсем достъпна, Област София-град Добавена в Ръкохватка за скрипец Dejia Sport - Специално покритие с цел непоемане на пот и нехлъзгащо се за удобство и безопасност при трениране.

Обяви на потребителя Mysport

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Олимпийските лостове също са няколко вида. Изработена от висококачествен чугун.

Спортни дрехи и екипи. Гира 3кг с винилово покритие. Тежести за крака и ръце 2 х 2,5 кг. Спортни дрехи и екипи.

Също в заглавието:
  02.08.2018 в 14:38 Руско:
  Доставката се поема от купувача лично предаване.

  06.08.2018 в 20:12 Артур:
  София Фитнес уреди гр. Не надрасква подовете и може да бъде поставян на всякъде без да вдига..

  09.08.2018 в 00:43 Чайка:
  София, Хаджи Димитър 28 май. Ръкохватка предназначена за фиксиране към скрипцова система.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@jordanshoesauthentic.com