jordanshoesauthentic.com

Резервни части за апарат за кръвно налягане омрон

Дата на публикация: 15.07.2018

Знаете ли как да изберете правилния апарат за кръвно? Може да се ползва за всички модели електронни апарати. Маншетът текстила има метален пръстен.

С кукаС два маркучаЗа мишница с обиколка 33 - 46 см. Помпичка за електронен апарат за кръвно Метален пръстен и PVC камера. Начало за нас продукти Аптеки Доставка Кръвно налягане. Web Development by RoSoft Ltd. Маншет за апарат за кръвно налягане С кукаС два маркучаЗа мишница с обиколка 33 - 46 см.

Подходяща за професионални апарати за кръвно налягане и за апарати, при които помпичката и манометъра са едно цяло.

Сравни 0 Покажи всички. DC 6V mA 18,00 лв. Маншет за апарат за кръвно налягане С кукаС два маркучаЗа мишница с обиколка 33 - 46 см. Сравни 0 Покажи всички. Web Development by RoSoft Ltd.

Чувствителна мембрана и ясен звук.
 • Знаете ли как да изберете правилния апарат за кръвно?
 • Помпичка за апарат за кръвно налягане Подходяща за професионални апарати за кръвно налягане и за апарати, при които помпичката и манометъра са едно цяло. Звучи ли ви познато?

Апарат за измерване на кръвно налягане Omron M7 Intelli IT ...

Преди да поръчате маншон препоръчваме да проверите на Вашия какъв размер е посочен! Помпа за механичен апарат за кръвно налягане Помпа за механични апарати за измерване на кръвно налягане с метален винт регулатор на налягането. Дава възможност за работа на електронните апарати за кръвно без батерии. С велкро залепянеС два маркучаИзработен от памучна материяЗа бедро, с обиколка 40 - 66 см. Универсален за всички модели.

Например единия маркуч е свързан с помпата, а другия с апарата посредством накрайника към него? Универсална за всички модели от вида. Знаете ли как да изберете правилния апарат за кръвно. Я до А В наличност Реф. Универсална за всички модели от вида. Този продукт не се продава поединично?

С кукаС един маркучЗа обиколка на мишница 33 - 46 см. Сравни 0 Покажи всички. DC 6V mA 18,00 лв. С кукаС два маркучаЗа мишница с обиколка 33 - 46 см.

Сортирай по -- Цена: Сравни 0 Покажи всички. Размер S С един Маркуч. Модела Omron M2 е сред най-достъпните предложения за автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане. Размер S С един Маркуч.

Remedium.bg:

Помпичка за апарат за кръвно налягане С регулатор 5,50 лв. Манометър за механични апарати за кръвно налягане Манометър за механични апарати за кръвно налягане. Маншет за апарат за кръвно налягане С кукаС два маркучаЗа мишница с обиколка 33 - 46 см.

С кукаС два маркучаЗа мишница с обиколка 33 - 46 см. Преди да резервни части за апарат за кръвно налягане омрон маншон препоръчваме да проверите на Вашия какъв размер е посочен. Съвместим с голяма част от електронните апарати за измерване на кръвно налягане на пазара.

Лесна смяна посредством завъртане на слушалката? Първо най-висока Име на продукт: Съвместим с голяма част от електронните апарати за измерване на кръвно налягане на пазара.

Преди диета с разделно хранене поръчате маншон препоръчваме да проверите на Вашия какъв размер е посочен. Специален алгоритъм улавя неравномерния пулс и предотвратява грешни измервания Голям триредов дисплей с големи и четливи цифри. Лесна смяна посредством завъртане на слушалката.

Апарат за измерване на кръвно налягане Omron M3 Comfort

Маншон за електронни апарати за измерване на кръвно налягане с един маркуч Универсален за всички модели апарати от вида. С велкро залепянеС един маркучИзработен от памучна материяЗа бедро, с обиколка 40 - 66 см. Добави към количката Детайли. Подходящ за маншети с параметри от 22 см до 39 см.

DC 6V mA 18,00 лв. Първо най-висока Име на продукт: Маншет за апарат за кръвно налягане С два маркучаЗа мишница с обиколка 33 - 51 см.

DC 6V mA 18,00 лв.

Също в заглавието:
  17.07.2018 в 06:32 Вивиан:
  Апарат за кръвно Omron M2 Omron М2 напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане над лакътя. Специален алгоритъм улавя неравномерния пулс и предотвратява грешни измервания Голям триредов дисплей с големи и четливи цифри.

  26.07.2018 в 20:47 Любомир:
  С два маркучаЗа обиколка на мишница 18 - 26 см. Подходяща за професионални апарати за кръвно налягане и за апарати, при които помпичката и манометъра са едно цяло.

  29.07.2018 в 09:40 Аспасия:
  А до Я Име на продукт:

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@jordanshoesauthentic.com