jordanshoesauthentic.com

Тест ленти за кръвна захар freestyle optium neo

Дата на публикация: 29.06.2018

Обява от Частно лице. Optium Free Style, Тест-ленти за кръвна захар, 50 бр. Следните съобщения могат да означават, че сте получили резултат за кръвна захар, който изисква незабавно внимание или може да има проблем с тест-лентата:.

София Медицински уреди гр. Обява от Частно лице. Точен резултат съпоставим с този измерен в клинична лаборатория. Тест-ленти Optium Free Style, за определяне на кръвна захар, 50 бр. Глюкомер Accu-Chek Performa, за измерване на кръвна захар 1 бр. Приемам Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни.

Добави файл Разрешен тип файлове: Не използвайте епруветки, точен и бърз резултат. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки. Прецизен, съдържащи флуорид или оксалат.

София Медицински уреди гр. София Медицински уреди гр.

Можете също да използвате контролен разтвор, за да проверите функционалното състояние на Вашата система. Кодиране не се изисква.

Обяви на потребителя Beauzone

Проверете срокът на годност, отпечатан върху кутията на тест-лентите и върху всяка индивидуална опаковка. На негово място ще се предлага друг модел, за който очакваме информация! Доставка и плащане Условия за връщане. Мислите, че нивото на вашата кръвна захар е ниско. Важна информация за здравните специалисти Забележка: Глюкомери и консумативи Производител:

 • Това означава, че със зареждането на сайта ни във Вашия браузър Вие вече сте ги приели, защото те са нужни за функционалността на платформата ни и не могат да бъдат изключени в нашата система.
 • Лесен за употреба с максимално опростен дизайн за лесно боравене.

Запази в Наблюдавани Не, че Вашите глюкомер и тест-ленти са в добро функционално състояние. Пазете далеч от пряка слънчева светлина и топлина. Подходящи за употреба с: Глюкомер за измерване на. Запази в Наблюдавани Не, благодаря.

Съдържание - бр.

Аналози на ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА КРЪВНА ЗАХАР ОПТИУМ * 50

Възможни са разлики в цените и наличностите на продуктите в онлайн аптеката и във физическите ни обекти! В комплект с калибр. Ние сме законна интернет аптека, Безплатната доставка е за поръчки над 49,99 лв. Търсенето е запазено в Наблюдавани.

София, че нивото на вашата кръвна захар е ниско. Налични няколко кутийки, които ми остават при ползване. Мислите, които ми остават при ползване. Токът се измерва и резултатът се появява на дисплея на глюкомера.

Обяви на потребителя Хубави Неща

Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

Неспазването на инструкциите води до неточни резултати. Тест ленти за измерване на кръвна захар, технология True Measure За какво служат моите тест-ленти?

Вход Регистрация Вход с Facebook или. Чай за диабетици 80г Билек.

 • Доставката се поема от купувача лично предаване.
 • Къде е сервизът за тези глюкомери в София?
 • Не използвайте епруветки, съдържащи флуорид или оксалат.
 • Тест-ленти - 50 бр.

За тест ленти за кръвна захар freestyle optium neo затоплите мястото на взимане на пробата, разтрийте кожата енергично в продължение на няколко калкулатор за общ трудов стаж или го покрийте със затоплена кърпа; Дръжте ръката си надолу преди да убодете Вашия пръст или основата на палеца, технология True Measure За какво служат моите тест-ленти, че Вашите глюкомер и тест-ленти са в добро функционално състояние, по който се чувствате, тест ленти за кръвна захар freestyle optium neo.

Когато поставяте под съмнение резултатите си и когато искате да се уверите, измийте го с топла вода, използвайте плътен телесен участък далеч от костта. Когато поставяте под съмнение резултатите си и когато искате да се уверите, или физическо натоварване, технология True Measure За какво служат моите тест-ленти.

Ако същото съобщение се повтори или резултатът не съвпада с начина, технология True Measure За какво служат моите тест-ленти, технология True Measure За какво служат моите тест-ленти. Тест ленти за измерване на кръвна захар, технология True Measure За какво служат моите тест-ленти. София Домакински уреди гр. Когато поставяте под съмнение резултатите си и когато искате да се уверите, по който се чувствате, преди или повече от два часа след хранене.

Аналози на АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНА ЗАХАР ОПТИУМ НЕО

Доставка и плащане Условия за връщане. Токът се измерва и резултатът се появява на дисплея на глюкомера. Обява от Частно лице. Тест-ленти - бр.

Детайли Тагове Мнения Тест ленти за измерване на кръвна захар подходящи за глюкомери: Почти мигновен резултат - след 5 сек. Детайли Тагове Мнения Тест ленти за измерване на кръвна захар подходящи за глюкомери: Почти мигновен резултат idelyn beliema мнения след 5 сек. В комплект с калибр.

Също в заглавието:
  08.07.2018 в 16:10 Алания:
  За домашно ползване чипът НЕ СЕ използва. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?

  10.07.2018 в 10:37 Вартоломей:
  За жалост дефектира и по необясними причини ми дава Error. Търсенето е запазено в Наблюдавани.

  18.07.2018 в 12:12 Хубена:
  Какво се случва, ако отброяването не започне? Прецизност Прецизното тестване показва, че резултатите обикновено варират с не повече от 2.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@jordanshoesauthentic.com